1KUTT AS

Gulv | Flis | Mur | Terasse | Bad

Vi er topprangert på Mitt Anbud!
4.8/5

post@1kutt.no

96 88 16 69

0216 Oslo

ORG: 922 926 247

Våre tjenester

1KUTT A/S

Kjøkken

Se mer

Bad

Se mer

1KUTT A/S

Avfallshåndtering og bortkjøring

Håndtering og bortkjøring av oppsamlet avfall til returpungt, rydding og spyling av felles avfallsstasjoner i borett-slag, sameie og bedrifter. Vi rekvirerer Containere og organiserer det hele. 

Tilsyn på eiendom og bygninger

Jevnlige tilsynsrunder på eiendom og bygninger, utskifting av defekte lyspunkt i trappeoppganger, ute og i felle-sområder. Drift og tilsyn med tekniske anlegg. Vi sørger også for å holde eiendommen ryddig og presentabel.

Vedlikehold av uteområder

Kosting og blåsing av uteområder, parkeringsplasser og garasjeanlegg, høytrykkspyling av gårdsplass, reparasjon av defekte gjerder, murer, belegningsstein og terrasser, plenklipp, hekktrimming/ -beskjæring og trefelling er noe av det vi kan hjelpe med.

Kontakt oss for et uforplikende tilbud.

Vi i 1KUTT A/S har alltid satset for og skille oss ut, både på kvalitet, service og punktlighet. Vi sørger alltid for du blir fornøyd. Vi venter på og høre ifra deg.

Topp omtalt på Mitt Anbud.

Vi har over 58 kundeomtaler med fornøyde tilbakemeldinger. Vi elsker det vi gjør og sikrer våre kunder best mulig opplevelse. Vår motto er kvalitet i alle ledd. Vår bedrifts filosofi er og levere kvalitet i alle ledd og imponere fra begynnelsen. Dette gjør vi med tung erfaring og et godt trykt rykte i nærområdet. Vi ønsker og hjelpe deg med ditt prosjekt.

KVALITET I ALLE LEDD

Vi tilbyr aktuelle tjenester innenfor våre tjeneste områder. Vi har flere år med erfaring og har en god kundebase som vi har et godt forhold med. Vi spesialiserer oss i renovering av nye bygg, bad og uteområder. Hvis det er noe du lurer på så ring oss for en hyggelig samtale og uforplikende tilbud!

Rutiner og kvalitetssikring

Vi har gode rutiner for kvalitetssikring. Som kunde av oss skal du være fornøyd med de tjenestene som leveres og oppleve en høy grad av service

Tilgjengelighet og service

Vi fokuserer hele tiden på å være tilgjengelig for våre kunder, og gjør vårt ytterste for å yte god kundeservice.  Vi holder åpent alle hverdager hele året. 

Redelighet og kvalitet

Det er svært viktig for oss å holde det vi lover både når det gjelder oppgitte priser,  avtaler og kvalitet på utførelsen av arbeidene.

Hva mener våre kunder?

1KUTT A/S

5/5

4.8 (58 evalueringer)

GRATIS BEFARING

Fast pris etter befaring

GARANTERT KVALITET

Våres arbeid anbefaler oss

KONTRAKT FOR HVER ENESTE JOBB

Norske arbeidsstandarder

RENHOLD

Vi renser i slutten av jobben

Nye prosjekterbilder (2020)

BESØK OSS

Vi gleder oss til og hilse på deg og se hva vi kan gjøre for deg og din bedrift.

Postboks 14 Lilleaker, 0216 Oslo

RING OSS

Er det noe du lurer på angående oss? Eller har spørsmål vedrørende et oppdrag, ring oss!

TLF: 96 88 16 69

Send oss en melding

(+47) 96 88 16 69

Tilgjengelig fra 08:00 til 18:00

Addresse: Postboks 14 Lilleaker, 0216 Oslo

Email: post@1kutt.no

© 2020 1KUTT A/S | Vi bruker Informasjonskapsler