AR Partner Bygg AS

Med over 30 års erfaring fra store og små oppdrag.

Du finner oss i Oslo & Akershus området.

arpartnerbygg@gmail.com

92 55 14 81

1960 Løken

ORG: 911 613 689

AR Partner Bygg AS hjelper deg med:

Vi er en bedrift som tar på oss hovedsakelig oppdrag i Oslo & Akershus området. Vi er totalleverandør på boligtjenester og bygger din drømmebolig. Våre ansatte har sammenlagt over 40 års erfaring fra bransjen, vi leverer kvalitets arbeid i alle ledd og sikrer alltid kundens tilfredshet. Med over 8 år hos Boligpartner, og over 40 nye hus vi har bygget, tar vi med denne ekspertisen til AR Partner Bygg AS.

Bygge nytt hus eller oppgradere?

Ekstra informasjon.

Full renovering av gammelt hus / leilighet

Ekstra informasjon.

Snekkerarbeid og Malearbeid

Ekstra informasjon.

La oss ta en prat angående din boligdrøm

Om firmaet

AR Partner Bygg AS tilbyr alle tjenestene du forventer av et byggfirma. Vi har ansatte med lang erfaring og solid kompetanse. Selskapet leverer kvalitetstjenester innenfor blant annet : snekker og malearbeid, og vi tilbyr total renovering av hytte eller bolig. Vi tilbyr profesjonelt utført arbeid til avtalt tid og pris.

Hvorfor velge oss?

Vi består av erfarne fagfolk som tilbyr pålitelige kvalitetstjenester. Kontakt oss for et uforpliktende møte på et tidspunkt som passer deg, så hjelper vi deg med å utvikle en plan og totalløsning som dekker dine behov.

Selskapets verdier

God kommunikasjon med kunder. Fornøyde kunder er vår beste referanse.

Man - Søn | 07:00 til 18:00

AR Partner Bygg AS strekker seg langt for sikre god kundetilfredshet. Vi har mange fornøyde kunder vi kan vise til, og vi dedikerer all vår kunnskap og energi når vi skal fullføre jobben. Kontakt oss i dag for en hyggelig samtale og uforplikende tilbud.

AR Partner Bygg AS

  • Dagligleder: Ricardas Vaicekaukaskas
  • Manager: Petras Zvinklys
  • Prosjektleder: Morten Raaholdt
  • Styreleder: Alvydas Vicius

Velger du oss, velger du et trygt og effektivt firma. Vi har over 8 års erfaring fra Boligpartner, der vi har kontruert over 40 nye boliger over de siste årene. Vi tilbyr full renovasjon av gamle hus og leiligheter. Akkurat nå jobber vi med et større prosjekt for Snøarenaen i Lørenskog. Vi dedikerer full fokus og energi i alle prosjekter, både de små og større. Du finner oss i Oslo området.

Rutiner og Kvalitetssikring

Vi har gode rutiner for kvalitetssikring. Som kunde av oss skal du være fornøyd med de tjenestene som leveres og oppleve en høy grad av service

Tilgjengelighet og Service

Vi fokuserer hele tiden på å være tilgjengelig for våre kunder, og gjør vårt ytterste for å yte god kundeservice.  Vi holder åpent alle hverdager hele året. 

Redelighet og Kvalitet

Det er svært viktig for oss å holde det vi lover både når det gjelder oppgitte priser,  avtaler og kvalitet på utførelsen av arbeidene.

VÅRE REFERANSER

VI FÅR JOBBEN GJORT!

5/5

GRATIS BEFARING

Avtalt pris etter befaring

GARANTERT KVALITET

Våres arbeid anbefaler oss

KONTRAKT FOR HVER ENESTE JOBB

Norske arbeidsstandarder

RYDDIG

Vi rydder i slutten av jobben

Send oss en melding

(+47) 92 55 14 81

Tilgjengelig fra 07:00 til 18:00

Du finner oss i Oslo & Akershus området.

KONTAKT

Tyrihjellveien 244, 1960 Løken

Arpartnerbygg@gmail.com

Tlf: 92 55 14 81