Bygg & Industriservice

Med over 40 års erfaring fra store og små oppdrag.

Mitt navn er Odd Thore Larsen og jeg har drevet med blikkenslagerarbeid i over 40år.

biblikk@gmail.com

90 82 80 10

1480 Slattum

ORG: 935 687 217

Odd Thore Larsen hjelper med:

Vår sterke visjon har alltid vært å gi kundene den beste kvalitet, til avtalt tid og kostnad.

Vi er en bedrift som hovedsakelig tar oppdrag i Slattum & Akershus området. Vi har muligheten til arbeide utenfor nærmiljøet også ved nærmere avtale. Odd Thore Larsen har over 40 års erfaring fra blikkenslagerarbeid, og yrkesstolthet og kvalitet er mitt varemerke. De siste årene har jeg fullført små og større prosjekter for mine kunder, de har vært ekstremt positive og lagt igjen de beste omtalene en bedrift kan få. Hvis du trenger hjelp med ditt drømmehjem får du ta kontakt.

Bytte: vindu, dør etc?

Ekstra informasjon.

Snekker og malearbeid

Ekstra informasjon.

Totalrenovering

Ekstra informasjon.

Ønsker du uforplikende tilbud?

Om firmaet

Bygg & Industriservice tilbyr alle tjenestene du forventer av et byggfirma. Vi har lang erfaring og solid kompetanse. Selskapet leverer kvalitetstjenester innenfor blant annet : snekker og malearbeid, og vi tilbyr total renovering av hytte eller bolig. Vi tilbyr profesjonelt utført arbeid til avtalt tid og pris.

Hvorfor velge oss?

Vi består av erfarne fagfolk som tilbyr pålitelige kvalitetstjenester. Kontakt oss for et uforpliktende møte på et tidspunkt som passer deg, så hjelper vi deg med å utvikle en plan og totalløsning som dekker dine behov.

Selskapets verdier

Vår sterke visjon har alltid vært å gi kundene den beste kvalitet, til avtalt tid og kostnad. Vi skal hele tiden bestrebe og fremstå pålitelig. Vi setter vår ære i å være grundig og nøyaktig i alt vi utfører. Vi besørger i tillegg også utført andre type arbeid som flise legging, stein- eller metallarbeider, møbelmontering

Man - Søn | 07:00 til 18:00

Bygg & Industriservice strekker seg langt for sikre god kundetilfredshet. Vi har mange fornøyde kunder vi kan vise til, og vi dedikerer all vår kunnskap og energi når vi skal fullføre jobben. Kontakt oss i dag for en hyggelig samtale og uforplikende tilbud.

Bygg & Industriservice

  • Dagligleder: Odd Thore Larsen

Vi skal hele tiden bestrebe og fremstå pålitelig.

Bygg & Industriservice tilbyr alle tjenestene du forventer av et byggfirma. Vi har ansatte med lang erfaring og solid kompetanse. Selskapet leverer kvalitetstjenester innenfor blant annet : snekker og malearbeid, og vi tilbyr total renovering av hytte eller bolig. Vi tilbyr profesjonelt utført arbeid til avtalt tid og pris.

Rutiner og Kvalitetssikring

Vi har gode rutiner for kvalitetssikring. Som kunde av oss skal du være fornøyd med de tjenestene som leveres og oppleve en høy grad av service

Tilgjengelighet og Service

Vi fokuserer hele tiden på å være tilgjengelig for våre kunder, og gjør vårt ytterste for å yte god kundeservice.  Vi holder åpent alle hverdager hele året. 

Redelighet og Kvalitet

Det er svært viktig for oss å holde det vi lover både når det gjelder oppgitte priser,  avtaler og kvalitet på utførelsen av arbeidene.

VÅRE REFERANSER

VI FÅR JOBBEN GJORT!

5/5

GRATIS BEFARING

Avtalt pris etter befaring

GARANTERT KVALITET

Våres arbeid anbefaler oss

KONTRAKT FOR HVER ENESTE JOBB

Norske arbeidsstandarder

RYDDIG

Vi rydder i slutten av jobben

Send oss en melding

(+47) 90 82 80 10

Tilgjengelig fra 07:00 til 18:00

Du finner oss på Slattum

KONTAKT

Haugeråsen 241480 Slattum

Biblikk@gmail.com

Tlf: 90 82 80 10