BMR AS

Vi er ekspert på betong rehabilitering og mur vedlikehold.

Med over 33 års erfaring fra store og små prosjekter.

aagepetersen@hotmail.com

92 02 44 25

1169 Oslo

ORG: 996 987 981

BMR AS hjelper deg med:

Vi er en bedrift som hovedsakelig tar på om både store og små oppdrag innenfor Oslo og Drammens området. Vi driver hovedsakelig med betongrehabilitering og vedlikehold av mur, men tar også på oss oppdrag innenfor riving, maling og annet murerarbeid. Våre ansatte har bred erfaring innen alt fra store prosjekter og totalrenovering, til mindre hus og reperasjon av skorstein

Betongarbeid

Ekstra informasjon.

Murearbeid

Ekstra informasjon.

Fjerne mur og peis?

Ekstra informasjon.

Renovere murtrapp?

Ekstra informasjon.

Fasadereperajson

Ekstra informasjon.

Bytte ut peis eller mur?

Ekstra informasjon.

Om firmaet

BMR AS tilbyr alle tjenestene du forventer av et betong og muringsfirma. Vi har ansatte med lang erfaring og tung kompetanse. Selskapet leverer kvalitetstjenester innenfor blant annet : betong og mur, vi hjelper også til med fjerning av peis eller gammel mur. Vi tilbyr profesjonelt utført arbeid til avtalt tid og pris.

Hvorfor velge oss?

Vi består av erfarne fagfolk som tilbyr pålitelige kvalitetstjenester. Kontakt oss for et uforpliktende møte på et tidspunkt som passer deg, så hjelper vi deg med å utvikle en plan og totalløsning som dekker dine behov.

Selskapets verdier

God kommunikasjon med kunder. Fornøyde kunder er vår beste referanse.

Man - Søn | 07:00 til 18:00

BMR AS strekker seg langt for sikre god kundetilfredshet. Vi har mange fornøyde kunder vi kan vise til, og vi dedikerer all vår kunnskap og energi når vi skal fullføre jobben. Kontakt oss i dag for en hyggelig samtale og uforplikende tilbud.

BMR AS

Vi er en bedrift som hovedsakelig tar på om både store og små oppdrag innenfor Oslo & Akershus området.

Vi er en bedrift som hovedsakelig tar på om både store og små oppdrag innenfor Oslo og Drammens området. Vi driver hovedsakelig med betongrehabilitering og vedlikehold av mur, men tar også på oss oppdrag innenfor riving, maling og annet murerarbeid.
Våre ansatte har bred erfaring innen alt fra store prosjekter og totalrenovering, til mindre hus og reperasjon av skorstein

Rutiner og Kvalitetssikring

Vi har gode rutiner for kvalitetssikring. Som kunde av oss skal du være fornøyd med de tjenestene som leveres og oppleve en høy grad av service

Tilgjengelighet og Service

Vi fokuserer hele tiden på å være tilgjengelig for våre kunder, og gjør vårt ytterste for å yte god kundeservice.  Vi holder åpent alle hverdager hele året. 

Redelighet og Kvalitet

Det er svært viktig for oss å holde det vi lover både når det gjelder oppgitte priser,  avtaler og kvalitet på utførelsen av arbeidene.

VÅRE REFERANSER

OVER 96 POSITIVE OMTALER - VI FÅR JOBBEN GJORT!

5/5

GRATIS BEFARING

Avtalt pris etter befaring

GARANTERT KVALITET

Våres arbeid anbefaler oss

KONTRAKT FOR HVER ENESTE JOBB

Norske arbeidsstandarder

RYDDIG

Vi rydder i slutten av jobben

Send oss en melding

(+47) 92 02 44 25

Tilgjengelig fra 07:00 til 18:00

Vi jobber i Oslo og Akershus området.

KONTAKT

Mosseveien 184, 1169 Oslo

Aagepetersen@hotmail.com

Tlf: 92 02 44 25