Byggresul Pola Nevzat Resul

Med over 20 års erfaring fra store og små oppdrag.

Spesialisert på taklegging og byggtjenester.

Byggpost1@gmail.com

90 26 40 97

1338 Sandvika

ORG: 923 584 110

Byggresul hjelper deg med:

Byggresul Pola Nevzat Resul er et byggfirma som kan tilby det meste inne rehabilitering av hus og hjem. Vi har spesialisert oss på snekker og malertjenester. Vi utfører også reparasjoner og mindre tømmerarbeid.
Med Byggresul på lag, får du fordelen av å ha samme kontaktperson på befaringen - som du får under selve utførelsen av arbeidet. Byggresul Pola Nevzat Resul innehar 20 års erfaring, og legger vekt på gode håndverktradisjoner.

Blikkenslager arbeid

Ekstra informasjon.

Nytt tak eller terrasse?

Ekstra informasjon.

Snekkertjenester

Ekstra informasjon.

La oss hjelpe deg med boligdrømmen!

Om firmaet

Byggresul Pola Nevzat Resul er et byggfirma som kan tilby det meste inne rehabilitering av hus og hjem. Vi har spesialisert oss på snekker og malertjenester. Vi utfører også reparasjoner og mindre tømmerarbeid. Med Byggresul på lag, får du fordelen av å ha samme kontaktperson på befaringen – som du får under selve utførelsen av arbeidet. Byggresul Pola Nevzat Resul innehar 20 års erfaring, og legger vekt på gode håndverktradisjoner.

Hvorfor velge oss?

Vi består av erfarne fagfolk som tilbyr pålitelige kvalitetstjenester. Kontakt oss for et uforpliktende møte på et tidspunkt som passer deg, så hjelper vi deg med å utvikle en plan og totalløsning som dekker dine behov.

Selskapets verdier

God kommunikasjon med kunder. Fornøyde kunder er vår beste referanse.

Man - Søn | 07:00 til 18:00

Byggresul Pola Nevzat Resul strekker seg langt for sikre god kundetilfredshet. Vi har mange fornøyde kunder vi kan vise til, og vi dedikerer all vår kunnskap og energi når vi skal fullføre jobben. Kontakt oss i dag for en hyggelig samtale og uforplikende tilbud.

Byggresul Pola.

Med Byggresul Pola på lag, får du fordelen av å ha samme kontaktperson på befaringen – som du får under selve utførelsen av arbeidet.

Rutiner og Kvalitetssikring

Vi har gode rutiner for kvalitetssikring. Som kunde av oss skal du være fornøyd med de tjenestene som leveres og oppleve en høy grad av service

Tilgjengelighet og Service

Vi fokuserer hele tiden på å være tilgjengelig for våre kunder, og gjør vårt ytterste for å yte god kundeservice.  Vi holder åpent alle hverdager hele året. 

Redelighet og Kvalitet

Det er svært viktig for oss å holde det vi lover både når det gjelder oppgitte priser,  avtaler og kvalitet på utførelsen av arbeidene.

VÅRE REFERANSER

VI FÅR JOBBEN GJORT!

5/5

GRATIS BEFARING

Avtalt pris etter befaring

GARANTERT KVALITET

Våres arbeid anbefaler oss

KONTRAKT FOR HVER ENESTE JOBB

Norske arbeidsstandarder

RYDDIG

Vi rydder i slutten av jobben

Send oss en melding

(+47) 90 26 40 97

Tilgjengelig fra 07:00 til 18:00

KONTAKT

Hamangskogen 88, 1338 Sandvika

Byggpost1@gmail.com

Tlf: 90 26 40 97