Design | Funksjon | Estetikk

Om meg

Med flere år bak meg som ansatt i kjøkkenbransjen, er det på tide å jobbe mer helhetlig med interiør. Estetikk, funksjon og design står i førersetet og går hånd i hånd med uovertruffen service og kundebehandling

Som interiørkonsulent, siviløkonom og lektor har jeg erfaring i prosjektledelse og kundebehandling. For meg er skapelsen av godt interiørdesign et unikt samarbeid mellom kunde og konsulent. Der kundens personlige stil, ønsker og behov, er eneste motivasjon. Gjennom mange års erfaring med interiørarbeid og en helt spesiell interesse for estetikk, veileder jeg kunden i jungelen av interiørdetaljer.

Det er så ulikt hva man føler at man trenger hjelp til i en travel hverdag. Man kan drømme om å sette i gang med det store oppussingsprosjektet, men aner ikke hvor man skal begynne. Man kan drømme om det opptimale familiekjøkkenet, men vet ikke hvordan det skal se ut. Man kan synes at stuen trenger en oppfriskning, men skjønner ikke helt hva som egentlig mangler . Eller man har en hage som ikke funker og bare skaper hodebry. Det eneste man drømmer om er late sommerdager med familie og venner der hagen kan brukes til hygge og lek.

Jeg tar ulike type konsulentoppdrag innen

Interiørdesign

Ekstra informasjon.

Styling

Ekstra informasjon.

Hagedesign

Ekstra informasjon.

Utvalgte prosjekter | Marian Bull

Send forespørsel

(+47) 92 07 71 11

Tilgjengelig fra 08:00 til 18:00

Trosterudveien 33G

0778 Oslo

ORG: 923 556 346
Kontraster Marian Bull

velkommen@designkontraster.no

© 2020 Kontraster Marian Bull | Org: 923 556 346 | Vi bruker Informasjonskapsler