Norway Tak og Fasader AS

Med over 30 års erfaring fra store og små oppdrag.

Du finner oss i Drammen & Akershus området.

Norwaytakogfasaderas@gmail.com

90 41 20 00

3057 Solbergelva

Norway Tak og Fasader AS hjelper deg med:

Vi er en bedrift som tar på oss hovedsakelig oppdrag i Drammen & Akershus området. Vi er totalleverandør på tak og fasader, vi hjelper deg også med og bygge din drømmebolig. Våre ansatte har sammenlagt over 30 års erfaring fra bransjen, vi leverer kvalitets arbeid i alle ledd og sikrer alltid kundens tilfredshet.

Omlegging av tak

Ekstra informasjon.

Taktekking

Ekstra informasjon.

Snekkertjenester

Ekstra informasjon.

Trenger du nytt tak?

Om firmaet

Norway Tak og Fasader AS tilbyr alle tjenestene du forventer av et byggfirma med fokus på tak og fasader. Vi har ansatte med lang erfaring og solid kompetanse. Selskapet leverer kvalitetstjenester innenfor blant annet : taklegging, renovering av tak, utbedring eller utskifting av tak, og vi tilbyr total renovering av fasader eller bolig. Vi tilbyr profesjonelt utført arbeid til avtalt tid og pris.

Hvorfor velge oss?

Vi består av erfarne fagfolk som tilbyr pålitelige kvalitetstjenester. Kontakt oss for et uforpliktende møte på et tidspunkt som passer deg, så hjelper vi deg med å utvikle en plan og totalløsning som dekker dine behov.

Selskapets verdier

God kommunikasjon med kunder. Fornøyde kunder er vår beste referanse.

Vi er alltid tilgjengelig 24/7

Norway Tak og Fasader AS strekker seg langt for sikre god kundetilfredshet. Vi har mange fornøyde kunder vi kan vise til, og vi dedikerer all vår kunnskap og energi når vi skal fullføre jobben. Kontakt oss i dag for en hyggelig samtale og uforplikende tilbud.

Norway Tak og Fasader AS

Velger du oss, velger du et trygt og effektivt firma. Vi har over 25 års erfaring fra tidligere prosjekter, der vi har kontruert og lagt over 200 nye tak de siste årene. Vi tilbyr full renovasjon av gamle hus og leiligheter. Akkurat nå dekker selskapet både mindre og større prosjekter. Vi holder til på Solbergselva, men utfører oppdrag i Drammen og Akershus området.

Rutiner og Kvalitetssikring

Vi har gode rutiner for kvalitetssikring. Som kunde av oss skal du være fornøyd med de tjenestene som leveres og oppleve en høy grad av service

Tilgjengelighet og Service

Vi fokuserer hele tiden på å være tilgjengelig for våre kunder, og gjør vårt ytterste for å yte god kundeservice.  Vi holder åpent alle hverdager hele året. 

Redelighet og Kvalitet

Det er svært viktig for oss å holde det vi lover både når det gjelder oppgitte priser,  avtaler og kvalitet på utførelsen av arbeidene.

VÅRE REFERANSER

VI FÅR JOBBEN GJORT!

5/5

GRATIS BEFARING

Avtalt pris etter befaring

GARANTERT KVALITET

Våres arbeid anbefaler oss

KONTRAKT FOR HVER ENESTE JOBB

Norske arbeidsstandarder

RYDDIG

Vi rydder i slutten av jobben

Send oss en melding

(+47) 90 41 20 00

Vi er alltid tilgjengelig 24/7

Du finner oss i Drammen & Akershus området.

KONTAKT

Nylenna 233057 Solbergelva

Norwaytakogfasaderas@gmail.com

Tlf: 90 41 20 00