Nyanse Bygg A/S

Med over 40 års erfaring fra store og små oppdrag.

Spesialisert på sparkling, maling og tapetsering.

Nyansebygg@gmail.com

46 98 90 02

4007 Stavanger

ORG: 916 901 828

Nyanse Bygg A/S hjelper deg med:

Nyanse Bygg A/S er et håndverkerfirma som kan tilby det meste inne rehabilitering av hus og hjem.Vi har spesialisert oss på sparkling, maling og tapetsering. Vi utfører også reparasjoner og mindre tømmerarbeid.
Med Nyanse Bygg A/S på lag, får du fordelen av å ha samme kontaktperson på befaringen - som du får under selve utførelsen av arbeidet. Nyanse Bygg A/S innehar 40 års erfaring, og legger vekt på norske håndverktradisjoner.

Rehabilitering av hus og hjem

Ekstra informasjon.

Sparkling, maling og tapetsering

Ekstra informasjon.

Reparasjoner og mindre tømmerarbeid

Ekstra informasjon.

La oss ta en prat angående din boligdrøm

Om firmaet

Nyanse Bygg A/S er et håndverkerfirma som kan tilby det meste inne rehabilitering av hus og hjem.Vi har spesialisert oss på sparkling, maling og tapetsering. Vi utfører også reparasjoner og mindre tømmerarbeid. Med Nyanse Bygg A/S på lag, får du fordelen av å ha samme kontaktperson på befaringen – som du får under selve utførelsen av arbeidet. Nyanse Bygg A/S innehar 40 års erfaring, og legger vekt på norske håndverktradisjoner.

Hvorfor velge oss?

Vi består av erfarne fagfolk som tilbyr pålitelige kvalitetstjenester. Kontakt oss for et uforpliktende møte på et tidspunkt som passer deg, så hjelper vi deg med å utvikle en plan og totalløsning som dekker dine behov.

Selskapets verdier

God kommunikasjon med kunder. Fornøyde kunder er vår beste referanse.

Man - Søn | 07:00 til 18:00

Nyanse Bygg A/S strekker seg langt for sikre god kundetilfredshet. Vi har mange fornøyde kunder vi kan vise til, og vi dedikerer all vår kunnskap og energi når vi skal fullføre jobben. Kontakt oss i dag for en hyggelig samtale og uforplikende tilbud.

Nyanse Bygg A/S

  • Dagligleder: Finn Bang

Med Nyanse Bygg A/S på lag, får du fordelen av å ha samme kontaktperson på befaringen – som du får under selve utførelsen av arbeidet.

PS: Vi er topprangert på Mitt Anbud!

Rutiner og Kvalitetssikring

Vi har gode rutiner for kvalitetssikring. Som kunde av oss skal du være fornøyd med de tjenestene som leveres og oppleve en høy grad av service

Tilgjengelighet og Service

Vi fokuserer hele tiden på å være tilgjengelig for våre kunder, og gjør vårt ytterste for å yte god kundeservice.  Vi holder åpent alle hverdager hele året. 

Redelighet og Kvalitet

Det er svært viktig for oss å holde det vi lover både når det gjelder oppgitte priser,  avtaler og kvalitet på utførelsen av arbeidene.

VÅRE REFERANSER

VI FÅR JOBBEN GJORT!

5/5

GRATIS BEFARING

Avtalt pris etter befaring

GARANTERT KVALITET

Våres arbeid anbefaler oss

KONTRAKT FOR HVER ENESTE JOBB

Norske arbeidsstandarder

RYDDIG

Vi rydder i slutten av jobben

Send oss en melding

(+47) 46 98 90 02

Tilgjengelig fra 07:00 til 18:00

KONTAKT

Sverdrups Gate 31A, 4007 Stavanger

Nyansebygg@gmail.com

Tlf: 469 89 002