PG - Byggutvikling AS

Med over 20 års erfaring fra store og små oppdrag.

Du finner oss i Porsgrunn & Skien.

post@pg-byggutvikling.no

95 70 68 00

3933 Porsgrunn

ORG: 998 793 122

Dette kan PG - Byggutvikling AS hjelpe deg med.

Vi er en bedrift som hovedsakelig tar på om både store og små oppdrag innenfor Porsgrunns området. Vi driver hovedsakelig med totalrenovering, snekkerarbeid og malearbeid men tar også på oss oppdrag innenfor riving og murerarbeider. Våre ansatte har bred erfaring innen alt fra store prosjekter og veianlegg, til mindre hus og garasjeprosjekter.

Totalrenovering

Ekstra informasjon.

Snekkerarbeid

Ekstra informasjon.

Malearbeid

Ekstra informasjon.

Murearbeid

Ekstra informasjon.

Bytte tak eller vindu?

Ekstra informasjon.

Oppussing av bad eller kjøkken?

Ekstra informasjon.

Om firmaet

PG – Byggutvikling AS tilbyr alle tjenestene du forventer av et byggfirma. Vi har ansatte med lang erfaring og solid kompetanse. Selskapet leverer kvalitetstjenester innenfor blant annet : snekker og malearbeid, og vi tilbyr total renovering av hytte eller bolig. Vi tilbyr profesjonelt utført arbeid til avtalt tid og pris.

Hvorfor velge oss?

Vi består av erfarne fagfolk som tilbyr pålitelige kvalitetstjenester. Kontakt oss for et uforpliktende møte på et tidspunkt som passer deg, så hjelper vi deg med å utvikle en plan og totalløsning som dekker dine behov.

Selskapets verdier

God kommunikasjon med kunder. Fornøyde kunder er vår beste referanse.

Man - Søn | 07:00 til 18:00

PG - Byggutvikling AS strekker seg langt for sikre god kundetilfredshet. Vi har mange fornøyde kunder vi kan vise til, og vi dedikerer all vår kunnskap og energi når vi skal fullføre jobben. Kontakt oss i dag for en hyggelig samtale og uforplikende tilbud.

PG - Byggutvikling AS

Vi er en bedrift som hovedsakelig tar på om både store og små oppdrag innenfor Porsgrunn & Skiens området.

Vi er en bedrift som hovedsakelig tar på om både store og små oppdrag innenfor Porsgrunns området Vi driver hovedsakelig med totalrenovering, snekkerarbeid og malearbeid men tar også på oss oppdrag innenfor riving og murerarbeider.Våre ansatte har bred erfaring innen alt fra store prosjekter og veianlegg, til mindre hus og garasjeprosjekter.

Rutiner og Kvalitetssikring

Vi har gode rutiner for kvalitetssikring. Som kunde av oss skal du være fornøyd med de tjenestene som leveres og oppleve en høy grad av service

Tilgjengelighet og Service

Vi fokuserer hele tiden på å være tilgjengelig for våre kunder, og gjør vårt ytterste for å yte god kundeservice.  Vi holder åpent alle hverdager hele året. 

Redelighet og Kvalitet

Det er svært viktig for oss å holde det vi lover både når det gjelder oppgitte priser,  avtaler og kvalitet på utførelsen av arbeidene.

VÅRE REFERANSER

VI FÅR JOBBEN GJORT!

GRATIS BEFARING

Avtalt pris etter befaring

GARANTERT KVALITET

Våres arbeid anbefaler oss

KONTRAKT FOR HVER ENESTE JOBB

Norske arbeidsstandarder

RYDDIG

Vi rydder i slutten av jobben

Send oss en melding

(+47) 95 70 68 00

Tilgjengelig fra 07:00 til 18:00

Vi jobber i Porsgrunn & Skiens området.

KONTAKT

Porsgrunn, 3933 Porsgrunn

Post@pg-byggutvikling.no

Tlf: 95 70 68 00