P.I.P - Bygg AS

Med over 15 års erfaring fra store og små jobber.

Du finner oss i Drammen, Oslo & Akershus området.

pip.bygg22@gmail.com

90 80 42 03

3040 Drammen

ORG: 919 034 319

Dette kan PIP Bygg AS hjelpe deg med.

Vi er en bedrift som hovedsakelig tar på om både store og små oppdrag innenfor Drammen, Oslo & Akershus. Vi driver hovedsakelig med bygg og renovering, men tar også på oss oppdrag innenfor riving, maling og murerarbeider. Våre ansatte har bred erfaring innen alt fra store prosjekter og totalrenovering, til mindre hus og garasjeprosjekter.

Malearbeid

Ekstra informasjon.

Snekkerarbeid

Ekstra informasjon.

Total renovering?

Ekstra informasjon.

Bytte vindu eller tak?

Ekstra informasjon.

Gipsplater/lettvegg

Ekstra informasjon.

Terrasse

Ekstra informasjon.

Om firmaet

P.I.P – Bygg AS tilbyr alle tjenestene du forventer av et male og snekkerfrima. Vi er et relativt ungt selskap, men vi har ansatte med lang erfaring. Selskapet leverer kvalitetstjenester innenfor blant annet : maling, snekkerarbeid, total renovering og bytte av tak & terrasse. Vi tilbyr profesjonelt utført arbeid til avtalt tid og pris.

Hvorfor velge oss?

Vi består av erfarne fagfolk som tilbyr pålitelige kvalitetstjenester. Kontakt oss for et uforpliktende møte på et tidspunkt som passer deg, så hjelper vi deg med å utvikle en plan og totalløsning som dekker dine behov.

Selskapets verdier

God kommunikasjon med kunder. Fornøyde kunder er vår beste referanse.

Man - Søn | 07:00 til 18:00

P.I.P - Bygg AS strekker seg langt for sikre god kundetilfredshet. Vi har mange fornøyde kunder vi kan vise til, og vi dedikerer all vår kunnskap og energi når vi skal fullføre jobben. Kontakt oss i dag for en hyggelig samtale og uforplikende tilbud.

P.I.P Bygg AS

Vi er en bedrift som hovedsakelig tar på om både store og små oppdrag innenfor Drammen, Oslo & Akershus.

Vi er en bedrift som hovedsakelig tar på om både store og små oppdrag innenfor Drammen, Oslo & Akershus. Vi driver hovedsakelig med bygg og renovering, men tar også på oss oppdrag innenfor riving, maling og murerarbeider.Våre ansatte har bred erfaring innen alt fra store prosjekter og totalrenovering, til mindre hus og garasjeprosjekter.

Rutiner og Kvalitetssikring

Vi har gode rutiner for kvalitetssikring. Som kunde av oss skal du være fornøyd med de tjenestene som leveres og oppleve en høy grad av service

Tilgjengelighet og Service

Vi fokuserer hele tiden på å være tilgjengelig for våre kunder, og gjør vårt ytterste for å yte god kundeservice.  Vi holder åpent alle hverdager hele året. 

Redelighet og Kvalitet

Det er svært viktig for oss å holde det vi lover både når det gjelder oppgitte priser,  avtaler og kvalitet på utførelsen av arbeidene.

VÅRE REFERANSER

VI FÅR JOBBEN GJORT!

5/5

GRATIS BEFARING

Avtalt pris etter befaring

GARANTERT KVALITET

Våres arbeid anbefaler oss

KONTRAKT FOR HVER ENESTE JOBB

Norske arbeidsstandarder

RYDDIG

Vi rydder i slutten av jobben

Vi er topprangert!

Vi har over 16 kundeomtaler med fornøyde tilbakemeldinger. Vi elsker det vi gjør og sikrer våre kunder best mulig opplevelse. Gjennom utførte oppdrag, til rett tid og riktig pris, ønsker vi å bygge et godt og tillitsfullt forhold til våre kunder, som en pålitelig leverandør og samarbeidspartner. Vårt omdømme er vårt varemerke og garantien for vårt arbeid.

Send oss en melding

(+47) 90 80 42 03

Tilgjengelig fra 07:00 til 18:00

Vi jobber i Oslo, Akershus & Buskerud.

KONTAKT

Hans Tordsens Gate 4, 3040 Drammen

Pip.bygg22@gmail.com

Tlf: 90 80 42 03