TAK BLIKK OG BYGG A/S

Med over 20 års erfaring fra store og små oppdrag.

Spesialisert på taklegging og byggtjenester.

Takblikkogbygg@gmail.com

46 23 99 43

1425 Ski

ORG: 922 707 367

TAK BLIKK OG BYGG A/S hjelper deg med:

Tak Blikk og Bygg A/S er et blikkenslager og byggfirma som kan tilby det meste inne rehabilitering av hus og hjem. Vi har spesialisert oss på taktekking og takfornying. Vi utfører også reparasjoner og mindre tømmerarbeid.
Med Tak Blikk Og Bygg A/S på lag, får du fordelen av å ha samme kontaktperson på befaringen - som du får under selve utførelsen av arbeidet. Tak Blikk Og Bygg A/S innehar 20 års erfaring, og legger vekt på gode håndverktradisjoner.

Blikkenslager arbeid

Ekstra informasjon.

Nytt tak eller terrasse?

Ekstra informasjon.

Snekkertjenester

Ekstra informasjon.

La oss hjelpe deg med med nytt tak!

Om firmaet

Tak Blikk og Bygg A/S er et blikkenslager og byggfirma som kan tilby det meste inne rehabilitering av hus og hjem. Vi har spesialisert oss på taktekking og takfornying. Vi utfører også reparasjoner og mindre tømmerarbeid. Med Tak Blikk Og Bygg A/S på lag, får du fordelen av å ha samme kontaktperson på befaringen – som du får under selve utførelsen av arbeidet. Tak Blikk Og Bygg A/S innehar 20 års erfaring, og legger vekt på gode håndverktradisjoner.

Hvorfor velge oss?

Vi består av erfarne fagfolk som tilbyr pålitelige kvalitetstjenester. Kontakt oss for et uforpliktende møte på et tidspunkt som passer deg, så hjelper vi deg med å utvikle en plan og totalløsning som dekker dine behov.

Selskapets verdier

God kommunikasjon med kunder. Fornøyde kunder er vår beste referanse.

Man - Søn | 07:00 til 18:00

Tak Blikk Og Bygg A/S strekker seg langt for sikre god kundetilfredshet. Vi har mange fornøyde kunder vi kan vise til, og vi dedikerer all vår kunnskap og energi når vi skal fullføre jobben. Kontakt oss i dag for en hyggelig samtale og uforplikende tilbud.

Tak Blikk Og Bygg A/S

Med Tak Blikk Og Bygg A/S på lag, får du fordelen av å ha samme kontaktperson på befaringen – som du får under selve utførelsen av arbeidet.

PS: Vi er topprangert på Mitt Anbud!

Rutiner og Kvalitetssikring

Vi har gode rutiner for kvalitetssikring. Som kunde av oss skal du være fornøyd med de tjenestene som leveres og oppleve en høy grad av service

Tilgjengelighet og Service

Vi fokuserer hele tiden på å være tilgjengelig for våre kunder, og gjør vårt ytterste for å yte god kundeservice.  Vi holder åpent alle hverdager hele året. 

Redelighet og Kvalitet

Det er svært viktig for oss å holde det vi lover både når det gjelder oppgitte priser,  avtaler og kvalitet på utførelsen av arbeidene.

VÅRE REFERANSER

VI FÅR JOBBEN GJORT!

5/5

GRATIS BEFARING

Avtalt pris etter befaring

GARANTERT KVALITET

Våres arbeid anbefaler oss

KONTRAKT FOR HVER ENESTE JOBB

Norske arbeidsstandarder

RYDDIG

Vi rydder i slutten av jobben

Send oss en melding

(+47) 46 23 99 43

Tilgjengelig fra 07:00 til 18:00

KONTAKT

Bondalsåsen 10, 1425 Ski

Takblikkogbygg@gmail.com

Tlf: 46 23 99 43