Tømmermann Tom AS

Med over 20 års erfaring fra store og små oppdrag.

Du finner meg i Arendal.

tommermanntom@gmail.com

90 81 19 71

4848 Arendal

ORG: 919 482 311

Tømmermann Tom AS hjelper med:

Enkeltmannsforetaket Tømmermann Tom Kjetil Olsen har blitt AS!

Vi er en bedrift som hovedsakelig tar oppdrag i Arendal området. Vi tilbyr kvalitetsarbeid innen bygg, og kan hjelpe deg med alt fra totalrenovering til taklegging. For oss er gode avtaler, og god kommunikasjon en del av byggemuren til Tømmermann Tom AS. Dagligleder Tom har drivet sitt enkeltmansforetak i flere år, men har nå etablert selskapet Tømmermann Tom AS med mål om hjelpe kunder med boligdrømmen. Våre omtaler snakker for seg selv, vi har de beste omtalene i bransjen!

Renovere gammelt hus?

Ekstra informasjon.

Bygge terrasse?

Ekstra informasjon.

Nytt tak?

Ekstra informasjon.

Trenger du hjelp med taklegging?

Om firmaet

Tømmermann Tom AS tilbyr alle tjenestene du forventer av et byggfirma. Vi har ansatte med lang erfaring og solid kompetanse. Selskapet leverer kvalitetstjenester innenfor blant annet : snekker og malearbeid, og vi tilbyr total renovering av hytte eller bolig. Vi tilbyr profesjonelt utført arbeid til avtalt tid og pris.

Hvorfor velge oss?

Vi består av erfarne fagfolk som tilbyr pålitelige kvalitetstjenester. Kontakt oss for et uforpliktende møte på et tidspunkt som passer deg, så hjelper vi deg med å utvikle en plan og totalløsning som dekker dine behov.

Selskapets verdier

God kommunikasjon med kunder. Fornøyde kunder er vår beste referanse.

Man - Søn | 07:00 til 18:00

Tømmermann Tom AS strekker seg langt for sikre god kundetilfredshet. Vi har mange fornøyde kunder vi kan vise til, og vi dedikerer all vår kunnskap og energi når vi skal fullføre jobben. Kontakt oss i dag for en hyggelig samtale og uforplikende tilbud.

Tømmermann Tom AS

  • Dagligleder: Tom Kjetil Olsen

Velger du Tømmermann Tom AS, velger du et trygt firma. Vi har over 9 års erfaring fra Block Watne, 7 år som selvstendig arbeider og 1 år hos Byggpartnere AS. Vi dedikerer full fokus og energi i alle prosjekter, både de små og større. 

Rutiner og Kvalitetssikring

Vi har gode rutiner for kvalitetssikring. Som kunde av oss skal du være fornøyd med de tjenestene som leveres og oppleve en høy grad av service

Tilgjengelighet og Service

Vi fokuserer hele tiden på å være tilgjengelig for våre kunder, og gjør vårt ytterste for å yte god kundeservice.  Vi holder åpent alle hverdager hele året. 

Redelighet og Kvalitet

Det er svært viktig for oss å holde det vi lover både når det gjelder oppgitte priser,  avtaler og kvalitet på utførelsen av arbeidene.

VÅRE REFERANSER

VI FÅR JOBBEN GJORT!

5/5

GRATIS BEFARING

Avtalt pris etter befaring

GARANTERT KVALITET

Våres arbeid anbefaler oss

KONTRAKT FOR HVER ENESTE JOBB

Norske arbeidsstandarder

RYDDIG

Vi rydder i slutten av jobben

Send oss en melding

(+47) 90 81 19 71

Tilgjengelig fra 07:00 til 18:00

Du finner oss i Arendal

KONTAKT

Sørsvannsveien 34, 4848 Arendal

Tommermanntom@gmail.com

Tlf: 90 81 19 71